Proiecte

Proiecte

De-a lungul celor 7 ani de blogging, am dezvoltat o serie de proiecte, mai mult sau mai putin artistice, care au infrumusetat prima pagina a acestui blog pentru mult timp. Mai jos aveti o scurta descriere a acestora, impreuna cu niste link-uri.

  1. JdV!

Cunoscut si sub numele de „Jurnal de vara!”, acesta a fost un proiect studentesc care a luat nastere din mica pasiune a unui student la Litere de a scrie o carte. Desigur, a fost o incercare puerila, avand in vedere constructia articolelor si spatiul in care acestea au fost expuse. Sa nu mai vorbim de tematica. Acest proiect a durat 4 ani si s-a incheiat in momentul in care am schimbat registrul articolelor si am inceput sa explorez aceasta latura de creative writing.

2. How about night?

Primul meu proiect pe acest blog a fost „How about night?”, un proiect pur jurnalistic, cu un mic substrat de materiale virale. Perioada de desfasurare a acestui proiect a fost relativ scurta (26 mai 2009 – 19 noiembrie 2009). Premiza de la care a pornit acest mini-proiect a fost oferirea unei alternative vietii de zi si evitarea aglomeratiei. 8 parti + 48 orase = Un proiect de succes!

TBA – WIMAYT?

NOVEMBER 2015

original

Reclame