azi

„sesiune de scris cu oana la bere”

Ce-am făcut eu azi? O întrebare ce mă intrigă în momentul de față pentru că mi-am pierdut vocea narativă. Nu mai știu dacă să o dau în absurd și să arunc cu vomă de cuvinte peste Oana care stă la celălalt capăt al mesei, cu riscul de a-mi contamina berea neagră, sau să încep a mă juca infantil cu niște cuvinte…bag o anecdotă…și gata textul!

Imagine

Am impresia că m-am trezit frustrat de dimineață; pentru că mă mint singur că am timp: timp de licență, timp de prieteni, timp de ascultat radioul… Încerc să fiu criptic pentru că nu știu unde duce textul. Și acum exegeza viitorilor cititori-critici ce vor face o paralelă între text și narator, că lipsa direcției acestui sens corelează cumva cu lipsa mea de direcție a vieții.

Am îngurgitat un sendviș minuscul la cafenea și mă uitam cum se dezbate un subiect infect. 2 ore… Oana mă bătea la cap să plecăm însă nu voiam. Acum stau la masă, beau o bere neagră și scriu. Oana face la fel. Însă Oana-i supărată și, deși mă oftică asta, ea crede că eu nu știu asta…sau nu? E prea complexă pentru planeta asta. Să-l dezgroape cineva pe Freud, să-l readucă la viață și să-l direcționeze aici să mi-o explice pe blondă.

După ce ne citim textele și ne lăudăm unul pe altul, o să mergem la mine acasă, o să mâncăm borș cu perișoare, eu o să îmi pun boarfele la spălat, ea va spune o glumă seacă, eu voi râde șâșcâit (termen nou) și totul va fi bine. Sau măcar ne vom minți că așa va fi. Bine… ce cuvânt urât!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s